chappers Sint-Niklaas | Auro-Tech Badas & Arslan

Chapper Sint-Niklaas - Auro-Tech Badas & Arslan

Waarom chapewerken

De chape is een heel belangrijk deel van uw huis. Goede en degelijke chapewerken worden best uitgevoerd door een professional die jaren ervaring heeft. Chapwerken zorgen voor een goede vloerisolatie alsook akoestische isolatie en ook voor het gemakkelijk en goed afwerken van uw uiteindelijke zichtbare vloer. Voor degelijke en professionele chapwerken bent u bij Auro-Tech aan het juiste adres. Auro-Tech beschikt over vakkundig opgeleide enprofessionele chappers en gebruikt steeds de beste materialen die er in de handel verkrijgbaar zijn. En dit allemaal tegen heel scherpe prijzen.

Wat is chape

Chape is een samenstelling van 5 delen Rijnzand en 1 deel cement, dit alles gemengd met water zodat de chape vochtig aanvoelt maar niet volledig nat is en zijn stevigheid behoudt. Chape bepaalt hoe uw vloer eruit zal zien en dus is het aangewezen de chape te laten leggen door een vakman want u wilt vast en zeker geen lelijke randjes, onafgewerkte hoekjes of erger: een vloer die afhelt.

Bij Auro-Tech kan u zeker van zijn van een professionele, hoogwaardige endegelijke afwerking met de beste materialen. Voor welke soort chape u ook kiest, wij leggen élke chape perfect waterpas en tegen een betaalbare prijs.

 

Auro-Tech Team

Auro-Tech Badas & Arslan

Vakgebieden: isolatie, thermische isolatie, chapewerken, vloerder

Auro-Tech Badas & Arslan contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Auro-Tech Badas & Arslan. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.